Második évad

Cím: Twenty-Three Skidoo
Epizód száma: 2.01
Bemutató: 2018. Október 12.
Rendezők(k): Matt Earl Beesley
Író(k): Sallie Patrick & Christopher Fife
A Carrington Atlantic 100. évfordulójának apropójából megrendezett estélyen kedvenc, összetört családunk küzd, hogy feltámadjon hamvaiból, hogy újra értelmezzék az életüket, ahogy a múlt hibái felszínre kerülnek. Új szövetségek kovácsolódnak és a Carrington örökség sorsa egyértelműen Fallon vállára nehezedik.
Cím: Ship of Vipers
Epizód száma: 2.02
Bemutató: 2018. Október 19.
Rendezők(k): Kenny Leon
Író(k): Josh Reims & Jenna Richman
Mialatt Blake a saját önző törekvéseivel van elfoglalva, Fallon kétségbeesetten próbálja eladni a vállalatot a Van Kirk-öknek.  Sam és Alexis eltökéltek, hogy gyanújukat Mellisát illetően megalapozzák. Ezalatt Anders lánya Kirby összebarátkozik a Colbykkal, annak érdekében, hogy bosszút álljon Fallonon a múltban neki okozott sérelmek miatt.
Cím: The Butler Did It
Epizód száma: 2.03
Bemutató: 2018. Október 26.
Rendezők(k): Pascal Verschooris
Író(k): David M. Israel & Paula Sabbaga
Fallon nem képes tovább kontrollálni az eseményeket így Liam és Culhane segítségét kéri. Kirby egy sokkoló felfedezést tesz, ami mindent megváltoztat, eközben Blake együtt vacsorázik egy új vendéggel.
Cím: Snowflakes in Hell
Epizód száma: 2.04
Bemutató: 2018. November 02.
Rendezők(k): KMary Lou Bellevin Sullivan
Író(k): Francisca X. Hu & Audrey Villalobos Karr
Egy eget rengető leleplezés után a Carringtonok, hogy egyben tartsák családjukat, külföldre utaznak. Fallon szokatlan módon a békéltető szerepébe bújik. Ezalatt otthon Culhane egy veszélyes tettre kényszerül.
Cím: Queen of Cups
Epizód száma: 2.05
Bemutató: 2018. November 09.
Rendezők(k): Jeff Byrd
Író(k): Kevin A. Garnett & Jay Gibson
Még ha Fallon teljesen elköteleződött Culhane mellett, erők amiket nem lát, és néhány, amit igen, visszahúzzák. Alexis látszólag próbál hatni Blakere, de nem veszi észre, hogy ezzel csak Cristal karjaiba löki őt.
Cím: That Witch
Epizód száma: 2.06
Bemutató: 2018. November 16.
Rendezők(k): Tessa Blake
Író(k): Josh Reims & Libby Wells
Remélvén, hogy Liamet maga mögött hagyja, Fallon küzd, hogy bebizonyítsa Culhane családjának és saját magának, hogy számára Culhane a nagy Ő. Blakenek és Cristalnak meggyűlik a baja, próbálván életben tartani a románcukat, amikor a paranoiás Alexis miatt a tervezett vakációjuk meghiúsul.
Cím: A Temporary Infestation
Epizód száma: 2.07
Bemutató: 2018. November 30.
Rendezők(k): Michael Allowitz
Író(k): Jenna Richman
Egy sokkoló de még is megnyugtató Hálaadás után, a Carringtonok készek az újra kezdésre. Ahogy Fallon egy új üzletbe találja magát akarva-akaratlanul is beleütközik Culhane titkos életébe. Sam felbéreli Kirbyt, ahogy egy új személyes projektbe kezd bele. Cristal a következő lépés megtételét ünnepli Blakekel, míg Alexis minden tőle telhetőt megtesz, hogy éket verjen közéjük.
Cím: A Real Instinct for the Jugular
Epizód száma: 2.08
Bemutató: 2018. December 07.
Rendezők(k): Matt Earl Beesley
Író(k): David M. Israel & Francisca X. Hu
Fallon esküvő szervezői feladatot bíz édesanyjára, de hamar rájön, hogy Alexist saját érdekei vezérlik. Sam kétségbeesetten hiányolván Stevent, egy bonyolult kapcsolatba keveredik az egyik Carrington alkalmazottal. Culhane felfedezi a sötét oldalát, ahogy egy új üzleti kapcsolatot köt.
Cím: Crazy Lady
Epizód száma: 2.09
Bemutató: 2018. December 21.
Rendezők(k): Melanie Mayron
Író(k): Christopher Fife & Paula Sabbaga
Ahogy a Carringtonok a nyomára bukkannak egy veszélyes ellenségnek Szentestén, Fallon és Blake ellentétbe ütközik, hogy, hogyan kezeljék a helyzetet, ezzel feltárván a régi sérelmeket. Ezalatt Cristal gyanítja, hogy Alexis nem mondja el a teljes igazságot a hatóságoknak. Anders elküldi Kirbyt a komoly helyzetben való éretlen viselkedése miatt.
Cím: A Champagne Mood
Epizód száma: 2.10
Bemutató: 2018. Január 18.
Rendezők(k): Michael Allowitz
Író(k): Josh Reims & Kevin A. Garnett
Egy szörnyű baleset következtében Culhanenek kétségbeesetten szüksége van Fallon segítségére és védelmére, míg neki a férfi hazugságainak puszta súlyát kell feldolgoznia. Ezalatt Blake szégyent nem ismerve használja fel a családot, saját érdekében. Cristal vonakodik felfedni egy nagy hírt.
Cím: The Sight of You
Epizód száma: 2.11
Bemutató: 2019. Január 25.
Rendezők(k): Matt Earl Beesley
Író(k): David M. Israel & Audrey Villalobos Karr
Felkavarva az érzelmi sorozat alakulásától, Fallon elhatározza, hogy egy csajos túrára viszi barátnőit Idahoba, de amikor a csapat megérkezik a sí paradicsomba, Fallon rejtett terve felszínre kerül. Ezalatt Blake megbízza Culhanet, hogy leigazoljon egy sztár játékost az új foci csapatába. Alexis és Sam összeállnak, hogy megbirkózzanak a szomorúságukkal.
Cím: Filthy Games
Epizód száma: 2.12
Bemutató: 2019. Február 01.
Rendezők(k): Geary McLeod
Író(k): Francisca X. Hu & Libby Wells
Fallon egy megsemmisítő elutasítás után próbálja bebizonyítani, hogy még mindig a csúcson van. Sam próbál jobb emberré válni, hogy megmentse félresiklott kapcsolatát Stevennel. Alexis mesterkedik, hogy éket verjen Blake és Cristal közé.
Cím: Even Worms Can Procreate
Epizód száma: 2.13
Bemutató: 2019. Február 08.
Rendezők(k): Viet Nguyen
Író(k): Christopher Fife & Jay Gibson
Cristal-nak és Blake-nek hívatlan vendéggel gyűlik meg a baja, aki fenyegetést jelent kapcsolatuk számára. Eközben Fallon Culhane-nel hadakozik, aki időközben kulcs figura lett a Carrington Atlantic-nál
Cím: Parisian Legend Has It…
Epizód száma: 2.14
Bemutató: 2019. Március 15.
Rendezők(k): Pascal Verschooris
Író(k):Sallie Patrick és Jenna Richman
Blake igazságot akar szolgáltatni egy felkavaró bűntett után, Fallon és Sam titokban Párizsba repülnek, hogy felfedjék az igazságot egy lesújtó telefonhívásról.
Cím: Motherly Overprotectiveness
Epizód száma: 2.15
Bemutató: 2019. Március 22.
Rendezők(k):Brandi Bradbury
Író(k): David M. Isreal & Paula Sabbaga
Amíg Fallon és Sam arra törekszenek, hogy ne derüljön ki a titkuk, a próbálkozásuk bonyolódik, egy rejtélyes idegen érkezésével. Mialatt Blake családi ügyekkel van elfoglalva Cristal összeáll Culhannel, hogy kezeljenek egy küszöbön álló krízist az Atlantixnál.
Cím: Miserably Ungrateful Men
Epizód száma: 2.16
Bemutató: 2019. Március 29.
Rendezők(k): Jeff Byrd
Író(k):Garrett Oakley és Bryce Schramm
Amikor egy károkozó cikk jelenik meg, ami fenyegeti a Carringtonok jó hírnevét, Fallon arra törekszik, hogy elébe menjen az elbeszélőnek, egy tiszta lappal induló önéletrajzzal. Ezalatt Blake egy ünnepélyes partyt ad, Cristal arra kéri Samet, hogy legyen a kísérője egy új vendégnek, amíg ő megpróbálja kezelni a trükkös helyzetet.
Cím: How Two-Faced Can You Get?
Epizód száma: 2.17
Bemutató: 2019. Április 19.
Rendezők(k):Joanna Kerns
Író(k):Christopher Fife és Kevin A. Garnett
Fallon a kiadó megszerzésével egy régi személyt hoz elő a múltjából, kényszerítve őt, hogy érzelmi és pénzügyi medrekkel foglalkozzon. Ezalatt Blake gyanút fog a háborgó Jeff érkezését illetően. Cristal fél, hogy a régi családja bosszút akar állni az új családján.
Cím: Life Is a Masquerade Party
Epizód száma: 2.18
Bemutató: 2019. Április 26.
Rendezők(k):Jeff Byrd
Író(k):Josh Reims és Aubrey Villalobos Karr
Romantikus problémák kerülnek felszínre Fallon és Liam között, amikor Fallon arra használ egy félreértést, hogy belendítse az elő-eladásokat Liam hamarosan megjelenő könyvéhez. Ezalatt Sam egy álarcos bált tart, hogy bejelentse egyedülálló státuszát a közönségnek. Adam arra használja a bált, hogy felfedje Alexis új arcát.
Cím: This Illness of Mine
Epizód száma: 2.19
Bemutató: 2019. Május 03.
Rendezők(k):Matt Earl Beesley
Író(k):Jay Gibson és Francisca X. Hu
Ahogy Fallon Liam könyvének a kiadására készül, Liam édesanyja Atlantába érkezik egy sokkoló hírrel, ami zátonyra futtathatja Fallon és Liam kapcsolatát. Ezalatt Blake és Cristal összeáll, hogy egy új becstelen tervet vigyenek véghez. Culhane és Jeff egyre közelebb kerül, hogy leleplezzék Blake illegális tevékenységeit.
Cím: New Lady in Town
Epizód száma: 2.20
Bemutató: 2019. Május 10.
Rendezők(k):Elodie Keene
Író(k):David M. Israel
Fallon és Liam szövetkeznek, hogy bosszút álljanak Adamen, amiért az szabotálja Fallon üzleti és személyes tevékenységeit. Jeff felépülése egy rejtélyes betegségből bonyolódik édesanyjának -Dominique-nak- az érkezését követően.
Cím: Thicker Than Money
Epizód száma: 2.21
Bemutató: 2019. Május 17.
Rendezők(k): Ken Fink
Író(k):Jenna Richman és Kevin A. Garnett
Fallon törekvése hogy a Femperiallal nyélbe üssön egy forradalmi megállapodást, bonyolódik, amikor Blake megkéri, hogy mentoralja Adamet minden Carrington dolog terén, és segítsen neki irányítása alatt tartani az Atlantix vállalatot. Eközben Blake és Cristal között komoly ellentét alakul ki, amikor Blake választásra kényszeríti a nőt a családja és Carringtonok között.
Cím: Deception, Jealousy and Lies
Epizód száma: 2.22
Bemutató: 2019. Május 24.
Rendezők(k):Michael Allowitz
Író(k):Christopher Fife és Paula Sabbaga
Ahogy a Carrington család különböző tagjai meghozzák a végső döntést, a között, hogy megőrizzék az örökségüket vagy megóvják személyes kapcsolataikat – hűségük próbatétel elé áll … ezalatt a múlt sötét titkaira derül fény.