Categories dynasty hírek írók Sallie Patrick

Új showrunnerel indít a 3. évad

A Dynasty második évadában rengeteg változás történt, köztük több főszereplő kiírása. Ezeket tartják Sallie Patrick távozásának az okainak.

Sallie az Instagram oldalán erősítette meg, hogy nem lesz többé a Dynasty showrunnere, helyét a veteránnak számító Josh Rimes veszi át, aki a második évadban társ-exkluzív producerként mutatkozott be.

Keserédes éjszaka. Mialatt a Dynasty folytatódik (és remélhetőleg még sokáig) a ma esti az utolsó epizódom showrunnerként. Amíg izgatott vagyok, hogy egy új kihívás felé lépjek tovább addig természetesen nehéz elválni egy olyan világtól, amibe annyi szeretetet fektettem be a kezdetektől a 44. epizódig. De annyira örülök, hogy a csapat tovább viszi a sorozatot. És már most mondom, hogy a 3. évad hatalmas lesz.

Akik szerették Sallie munkásságát, azoknak nem kell aggódni, ugyanis exkluzív producerként továbbra is részt vesz a sorozatban.

Josh Reimes nevét a nézők olyan sorozatokból ismerhetik mint a Mistresses, Dirty Sexy Money, Brothers & Sisters és a Jane the Virgin.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.