Categories dynasty esemény hírek

3. évad hivatalos ismertető

A jelenleg is zajló CW Upfronton a csatorna bejelentette, hogy a sorozat 3. évada marad a szokásos műsoridejében és ősszel tér majd vissza a tv nézők képernyőjére.

A hivatalos évad ismertető is megérkezett, amiből kiderül, hogy az új évadban a Carringtonok még több drámával néznek majd szembe:

Ahogy a sorozat  a kirobbanó harmadik évadát kezdi, a Carringtonok minden téren az ismeretlennel néznek szembe. Mialatt Fallon a második évad sokkoló fináléjának következményeivel van elfoglalva, ellenségek veszik körül, akik mind a vesztét akarják, közülük is a legelvetemültebb a saját bátyja Adam, aki őrült módon értelmezi újra a testvéri rivalizálás fogalmát.  Ugyanekkor Fallon és Liam megkísérlik éppségben tartani a románcukat, de a múltból felbukkanó titkok jobban megnehezítik ezt, mint valaha. Egy évvel Blake én ideje után, a férfi újra visszatér a színpadra, könyörtelenül és eltökélten, hogy vissza szerezze azt, ami jog szerint az övé: A családi céget, amit Fallon eladott a kezei közül. Az egyetlen probléma, hogy a legújabb Colby a városban -Blake féltestvére Dominique- a maradást tervezi és ő sem hátrál ki a jogosan övének gondolt tulajdonért folyó küzdelemből. Ezalatt Sammy Jo a felső tízezer életének élvezetes fázisában találja magát, de az újonnan felfedezett szabadság örömei mellett, veszély is leselkedik rá. Plussz ki tudja, milyen arcok -újak vagy régiek, barátságosak vagy ellenségesek- tűnnek fel. Az előttük álló út telis-tele van váratlan fordulatokkal, ami a Carringtonok világában elvárható. És ha a sorozat ezen pontján valamit tudunk, az az, hogy kedvenc családunknak meg kell találni a módját, hogy közös nevezőre jussanak, ha vissza akarnak jutni a csúcsra a milliárdosok között.

Az ismertető rengeteg izgalmat ígér, érdemes lesz továbbra is nyomon követni a sorozatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.