Harmadik évad

Cím: Guilt Trip To Alaska
Epizód száma: 3.01
Bemutató: 2019. Október 11.
Rendezők(k): Michael Allowitz
Író(k): Josh Reims
A Carrington Alapítvány adománygyűjtő estjén a dráma azonnal elárasztja  a helyszínt, ahogy a holttesteket sorban húzzák ki a birtokon lévő tóból. Blake, Fallon, Cristal, Adam és Anders rájönnek, hogy nagyon gyorsan hihetővé kell tenniük a mondandójukat. Dominique Deveraux az eltűnt fiára összpontosít, míg Culhane megpróbálja bebizonyítani, hogy feldobták -a rácsok mögül-. Sam, Fallon és Kirby számára is a támogató barát szerepét játssza, miközben a szállodáján dolgozik. Fallon meglátogatja a kómában lévő Liam-et a kórházban, ahol Trixie halálának emléke váratlan módon kísérti. Kirby a börtönbe meglátogatja Culhanet, majd a Carrington birtokra megy, ahol rájön, hogy már nem látják szívesen. Dominique megpróbálja ellopni a rivaldafényt az adománygyűjtő gálán, Fallon jótékonykodik és Blake elveszít valami hihetetlenül fontos dolgot.
Cím: Caution Never Won A War
Epizód száma: 3.02
Bemutató: 2019. Október 18.
Rendezők(k): Melanie Mayron
Író(k): David M. Israel
Blake és Fallon jogi problémákkal néz szembe. Fallon és Adam különböző módon kezeli Liam balesetének következményeit. Anders meglátogatja Samet a szállodában ahol egy áttörés során egy szobát fedeznek fel tele értékes történelmi tárgyakkal. Michael börtönben eltöltött ideje érdekes fordulat vesz. Ezalatt Cristal és Dominique korszakalkotó lépéseket tesznek.
Cím: Wild Ghost Chase
Epizód száma: 3.03
Bemutató: 2019. Október 25.
Rendezők(k): Jeff Byrd
Író(k): Christopher Fife
Blake és Fallon különböző módon kezelik cselekedeteik következményeit. Adam mindenkinél felkerül a fekete listára. Samet egy váratlan vendég látogatja meg a szállodában. Dominique tovább folytatja fondorlatos tervét, míg Culhane, Fallon rögtönzött jó cselekedetének a haszonélvezőjévé válik.
Cím: Something Desperate
Epizód száma: 3.04
Bemutató: 2019. November01.
Rendezők(k): Kenny Leon
Író(k): Christopher Fife
Egy különleges epizódban, ismerje meg a Carrington családot egy másik oldaláról ahogy Blake újra a csúcson érzi magát. Ő és Cristal új hírekkel lepik meg Adamet, amik rosszul érintik, így megpróbálja szabotálni a tervet. Fallon nem mond le arról, hogy meggyőze Liamet arról, hogy ő a lelki társa, így manipulálja Samet, hogy tegyen meg neki valamit. Dominique próbál kibékülni Jeffel, aki leteszteli az anyját. Culhane egy üzleti ajánlattal áll elő Andersnek.
Cím: Mother? I’m at La Mirage
Epizód száma: 3.05
Bemutató: 2019. November 08.
Rendezők(k): Brandi Bradburn
Író(k): Liz Sczudlo
Adam nem várt figyelmet kap Blaketől, míg Fallon korábbi fellángolása helyett az üzleti ügyeire fordítja a figyelmét. Kirby új barátot szerez Culhane rosszallása ellenére is. Sammy egy nagyon különleges vendéget intéz a megnyitójára. Dominique meghívja Jeffet, hogy együtt töltsenek egy anya-fia estét.
Cím:
Epizód száma: 3.06
Bemutató: 2019. November 15.
Rendezők(k):
Író(k):